Zoeken

De aftrap is gegeven. De Heiligdomsvaart 2022 gaat door en binnenkort start de online kaartverkoop voor de 10 voorstellingen van het openluchtspel Weerlicht der Eeuwen. Om precies te zijn op maandag 1 november.


De kaarten zijn online te koop via deze website. Voor het eerst maken we gebruik van gereserveerde plaatsen. U kunt dus straks zelf een plekje uitzoeken op de tribune. Kaarten kosten voor volwassenen 22,50 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 10 euro. Deze prijs is inclusief reserveringskosten, inclusief bankkosten en btw. Met andere woorden er komen geen extra kosten bij als u kaarten bestelt.

De voorstellingen van het openluchtspel zijn op 27, 28, 31 augustus en op 2, 3, 4, 7, 9, 10 en 11 september. Aanvang om 20.00 uur. Het openluchttheater sluit om 19.45 uur, daarna kan niemand meer worden toegelaten. Er is per voorstelling een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar.

34 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt op: mrt 31

Het bestuur van de Stichting Heiligdomsvaart vergadert al geruime tijd over de volgende editie van de Heiligdomsvaart 2021. Op dit moment is het bestuur op sterkte en hebben de volgende personen zitting in het bestuur:


Harry Lempens (voorzitter)

Jos Moers (secretaris)

Nick Grootjans (penningmeester)

Karien Lempens

Elles Derrez-Stoffels

Wil Pesgens

Harco Ophelders

Peter Eberson


Regisseur: Karel Fiddelers

Assistent-regisseur: Jan van Wegberg
356 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt op: 5 sep 2018

Een grote delegatie vanuit Susteren nam afgelopen zondag deel aan de eerste Ommegang in Maastricht. De Limburgse hoofdstad viert dit jaar de Heiligdomsvaart. Een groep van meer dan 80 spelers, regisseur, vrijwilligers en bestuur vertrokken per bus naar Maastricht om daar deel te nemen aan de stoet. De groep kreeg van alle kanten veel lof. Onderstaande foto's van Jean Pierre Geusens geven een mooie sfeerimpressie.73 keer bekeken0 reacties