Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd.

Mis geen enkele update

Zoeken
  • Peter Eberson

Bijgewerkt op: 14 nov 2021

In verband met de nieuwe corona-richtlijnen is de opzet van de audities voor het openluchtspel Weerlicht der Eeuwen aangepast. De audities worden verplaatst van Zaal Mirage naar het Huis van de Heiligdomsvaart, Molenlaan 32. Dit is het voormalige kantoor van de Rabobank. De audities worden bovendien verspreid over twee dagen, namelijk donderdag 18 en vrijdag 19 november en starten telkens om 19.30 uur. Aanmelden voor de audities is verplicht en kan door het sturen van een mail naar info@heiligdomsvaart.nl Vermeld in de mail naam, adres en telefoonnummer en de voorkeursdatum (donderdag of vrijdag) voor de auditie.


Belangstellenden voor de audities krijgen van de organisatie bericht wanneer ze naar de auditie kunnen komen. Er zullen niet meer dan 4 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn. QR-code laten zien is eveneens verplicht. Aanmelden voor de audities kan tot woensdagavond 17 november 22.00 uur. Wil je graag deelnemen, maar kun je niet aanwezig zijn bij de auditie op 18 of 19 november neem dan contact op met regisseur Karel Fiddelers: 046 4492258.
50 keer bekeken0 reacties

Susteren staat vanaf 27 augustus volledig in het teken van de zeven-jaarlijkse Heiligdomsvaart. Tijdens het evenement wordt 10 keer een openluchtspel uitgevoerd. Regisseur Karel Fiddelers is op zoek naar acteurs en houdt een auditie.


Openluchtspel Weerlicht der Eeuwen is een groot spektakelstuk met meer dan 150 acteurs, uitgevoerd in een speciaal gebouwd tijdelijk theater met op de achtergrond de eeuwenoude Amelbergabasiliek. Maar liefst 10 keer wordt het spel uitgevoerd voor bijna 10.000 bezoekers. Dat gebeurt tussen 27 augustus en 11 september.Op 18 november worden de audities gehouden om de acteurs te vinden die willen deelnemen aan het spel. Iedereen die interesse heeft in een rol, is die avond vanaf 19.30 uur welkom in Zaal Mirage in Susteren. Regisseur Karel Fiddelers en assistent-regisseur Jan van Wegberg maken op basis van de aanwezige talenten een keuze voor de cast van het openluchtspel.


Het gaat om in totaal meer dan 30 acteurs die gezocht worden. Jong, oud, man en vrouw. Na de audities worden in december de rollen bekend gemaakt en weten we welke acteurs in het spel zullen optreden. Wil je graag deelnemen, maar kun je niet aanwezig zijn bij de auditie op 18 november neem dan contact op met regisseur Karel Fiddelers: 046 4492258.

58 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt op: 28 okt 2021

De aftrap is gegeven. De Heiligdomsvaart 2022 gaat door en binnenkort start de online kaartverkoop voor de 10 voorstellingen van het openluchtspel Weerlicht der Eeuwen. Om precies te zijn op maandag 1 november 15.00 uur.


De kaarten zijn online te koop via deze website. Kaarten kosten voor volwassenen 22,50 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 10 euro. Deze prijs is inclusief reserveringskosten, inclusief bankkosten en btw. Met andere woorden er komen geen extra kosten bij als u kaarten bestelt.

De voorstellingen van het openluchtspel zijn op 27, 28, 31 augustus en op 2, 3, 4, 7, 9, 10 en 11 september. Aanvang om 20.00 uur. Het openluchttheater sluit om 19.45 uur, daarna kan niemand meer worden toegelaten. Er is per voorstelling een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar.

95 keer bekeken0 reacties