top of page

Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd.

Mis geen enkele update

Zoeken
  • Foto van schrijverPeter Eberson

Heiligdomsvaart zoekt acteurs voor openluchtspel Weerlicht der Eeuwen

Susteren staat vanaf 27 augustus volledig in het teken van de zeven-jaarlijkse Heiligdomsvaart. Tijdens het evenement wordt 10 keer een openluchtspel uitgevoerd. Regisseur Karel Fiddelers is op zoek naar acteurs en houdt een auditie.


Openluchtspel Weerlicht der Eeuwen is een groot spektakelstuk met meer dan 150 acteurs, uitgevoerd in een speciaal gebouwd tijdelijk theater met op de achtergrond de eeuwenoude Amelbergabasiliek. Maar liefst 10 keer wordt het spel uitgevoerd voor bijna 10.000 bezoekers. Dat gebeurt tussen 27 augustus en 11 september.Op 18 november worden de audities gehouden om de acteurs te vinden die willen deelnemen aan het spel. Iedereen die interesse heeft in een rol, is die avond vanaf 19.30 uur welkom in Zaal Mirage in Susteren. Regisseur Karel Fiddelers en assistent-regisseur Jan van Wegberg maken op basis van de aanwezige talenten een keuze voor de cast van het openluchtspel.


Het gaat om in totaal meer dan 30 acteurs die gezocht worden. Jong, oud, man en vrouw. Na de audities worden in december de rollen bekend gemaakt en weten we welke acteurs in het spel zullen optreden. Wil je graag deelnemen, maar kun je niet aanwezig zijn bij de auditie op 18 november neem dan contact op met regisseur Karel Fiddelers: 046 4492258.

162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page