Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd.

Mis geen enkele update

Zoeken
  • Peter Eberson

Het magazine over Heiligdomsvaart Susteren 2022, met achtergrondverhalen, het complete programma en meer. Binnenkort in de brievenbussen in heel Susteren en online te bekijken via:

Magazine Heiligdomsvaart online47 weergaven0 opmerkingen

De kaartverkoop voor de 10 voorstellingen van het openluchtspel Weerlicht der Eeuwen en voor het concert van Henk Steijvers en Vrunj loopt hard. Drie voorstellingen van het openluchtspel zijn reeds uitverkocht. Heeft u nog geen kaarten? Bestel ze via deze site of koop ze bij drankenhandel Wine & Booz in Susteren.

Voor het concert van Henk Steijvers en Vrunj is eveneens nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Ook deze tickets zijn via deze site te koop. Ook hier geldt vol=vol.


93 weergaven0 opmerkingen
  • Peter Eberson

Ruim 100 ondernemers hebben de B2B-bijeenkomst bezocht om geld in te zamelen voor de Heiligdomsvaart. De geslaagde avond heeft het mooie bedrag van bijna 7.000 euro opgebracht. De ondernemersbijeenkomst werd gehouden in Kasteel Eyckholt in Roosteren. Namens de Heiligdomsvaart gaf Harry Lempens een korte toelichting en ook burgemeester Jos Hessels sprak de aanwezigen toe. Bekijk hieronder de foto's.


165 weergaven0 opmerkingen